KULTURFORENINGEN

Statens Kunstfond støtter Langt Ude

18/07-2022 //


Statens Kunstfond støtter igen i år Langt Ude på Anholt. Bidraget gør det muligt for os at tilbyde kulturoplevelser på Danmarks mest isolerede sted. 


Udover Statens Kunstfond har Grenaa-Anholt Færgefart hjulpet med billeter og transport af kunstnere og udstyr.


I år byder festivalen på daglige musikalske oplevelser samt foredrag, yoga og kor.

AnholtKulturforeningen af 1995 præsenterer forfatter Nikolaj Zeuthen

3/08-2018 //


Forfatteren Nikolaj Zeuthen gæster Anholt og giver litterære smagsprøver fra sit kringlede forfatterskab. Hverdag og storhed brydes op i grænselandet imellem det absurde, trivielle og storslåede.


Ikke uden humor leverer Zeuthen sine tøre hug i mellemgulvet på det moderne danske samfunds hverdagsmennesker.


Arrangementet er mulliggjort ved støtte fra Statens Kunstfond.

Akvarelkursus, Tine Hind.

//Skab selv/ kunst//

//TID//9:30 4. og 5. august.

//STED// Det gamle redningshus

Kursus i abstrakt minimalistisk akvarelmaleri med Tine Hind. Minimalismen vil give dig rig mulighed for fordybelse i at eksperimentere. find farvens konsistens, og se den folde sig ud på papiret. Bland dine egne nuancer og oplev mødet mellem kold og varm. Vi lader os fuldstændig opsluge af farvefelternes indbyrdes påvirkning af hinanden. Naturen vil være en inspirationskilde. Farvekomposition, flader som mødes, farver der lapper over hinanden.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Tine Hind: 24255720. se mere her: http://www.tinehind.dk/kurser.html

 

 

Generalforsamling 2018

Læs referatet fra 2018 generalforsamlingen for

Anholt Kulturforening af 1995.

Langt Ude bliver del af Anholt Kulturforening

12/04-2017   //


Efter at have været under Anholt Forsamlingshus i to år, er Langt Ude på Anholt nu blevet en del af Anholt Kulturforening af 1995. Håbet er, at dette kan gøre festivalen mere fleksibel, og at det kan få ideen bag Langt Ude på Anholt til at blomstre.

Bestyrelsen: Formand, Susanne Jepsen, Kasserer, Pamm Mielcke. Bestyrelsesmedlemmer: Gyritte Andersen, Lotte Brinkmann og Sigurd Djurhuus.

Langt Ude mad på programmet

04/10-2016


I forbindelse med, at Midtjylland er Europæisk gastronomiregion i år, har vi lagt os i selen for at prøve at finde på nye måder at gentænke anholtsk mad. For hvad er det egentlig? Måske overser vi en masse unikke muligheder, når vi tramper rundt på Danmarks mest isolerede ø. Formålet er at gentænke traditionel mad. Vi håber at kunne finde på nye kryddersnapes og sommerretter med smag af kattegat og ørken.

Aktiviteterne foregår forskellige steder, som er langtude på Anholt. Arrangementer langtude i Ørkenen, på toppen af de højeste 'bjerge', i Forsamlingshuset eller på havnen. Mere info følger.

Du kan se vores begivenhed her.

http://www.danishfoodregion.dk/events/langt-ude-festival/langt-ude-paa-anholt/

Langt Ude deltager i Aarhus 2017

01/12-2016


Det er et stort kulturår for Danmark og i særdeleshed for Østjylland. Og selvom Anholt er lidt langt væk fra Østjylland, er Langt Ude På Anholt med i fejringen af Aarhus som europæisk kulturhovedstad. Du kan finde os i programmet her:

http://rethink2017.norddjurs.dk/kalender/juli/langt-ude-mad,-langtude-festival