Nyheder

Et naturskønt kunstkaos

 - længere væk, end du tror

Generalforsamling 2018


Læs referatet fra 2018 generalforsamlingen for

Anholt Kulturforening af 1995.

Langt Ude bliver del af Anholt Kulturforening


12/04-2017   //


Efter at have været under Anholt Forsamlingshus i to år, er Langt Ude på Anholt nu blevet en del af Anholt Kulturforening af 1995. Håbet er, at dette kan gøre festivalen mere fleksibel, og at det kan få ideen bag Langt Ude på Anholt til at blomstre.

Bestyrelsen: Formand, Susanne Jepsen, Kasserer, Pamm Mielcke. Bestyrelsesmedlemmer: Gyritte Andersen, Lotte Brinkmann og Sigurd Djurhuus.

Langt Ude mad på programmet


04/10-2016


I forbindelse med, at Midtjylland er Europæisk gastronomiregion i år, har vi lagt os i selen for at prøve at finde på nye måder at gentænke anholtsk mad. For hvad er det egentlig? Måske overser vi en masse unikke muligheder, når vi tramper rundt på Danmarks mest isolerede ø. Formålet er at gentænke traditionel mad. Vi håber at kunne finde på nye kryddersnapes og sommerretter med smag af kattegat og ørken.

Aktiviteterne foregår forskellige steder, som er langtude på Anholt. Arrangementer langtude i Ørkenen, på toppen af de højeste 'bjerge', i Forsamlingshuset eller på havnen. Mere info følger.

Du kan se vores begivenhed her.

http://www.danishfoodregion.dk/events/langt-ude-festival/langt-ude-paa-anholt/

Langt Ude deltager i Aarhus 2017


01/12-2016


Det er et stort kulturår for Danmark og i særdeleshed for Østjylland. Og selvom Anholt er lidt langt væk fra Østjylland, er Langt Ude På Anholt med i fejringen af Aarhus som europæisk kulturhovedstad. Du kan finde os i programmet her:

 http://rethink2017.norddjurs.dk/kalender/juli/langt-ude-mad,-langtude-festival